top of page

Boligstyling

Riktig styling fremhever boligens potensiale og gir ditt hjem et personlig utrykk med den gode følelsen uten å være for privat. Selv om boligen allerede ser fantastisk ut trenger den gjerne et upartisk øye som vet hva markedet etterspør. Vi gjør det beste ut av din bolig for å den spesielt attraktivt for den riktig kjøpegruppen noe som øker sjansen for en bedre salgspris. For oss er styling er en naturlig del av forbere- delsene før et salg og en god investering fordi det alltid gir et optimalt resultat.

Stylingpakker

Delstyling

Helstyling

Vi gjør en befaring av boligen og kommer med anbefaling til forberedninger som kan gjøres av deg i forkant av stylingen. Til avtalt tid kommer vi inn med en tilpasset stylingpakke fra vårt lager med tekstiler belysning, bilder og detaljer til alle rom. Men ingen store møbler er inkludert i en delstyling. 

Pris fra 10000 kr

Vi kommer på befaring, går igjennom alle rom og kommer med forslag til farger/forberedninger som kan gjøres av deg eller våre håndverkere dersom det er behov for det. En møbel-og dekorpakke tilpasses kjøpergruppen etter dialog med megler. En komplett helstyling inkluderer alt av møbler og detaljer til alle rom. 

Pris fra  15.000 kr

Veiledning

Vi kommer på besøk og går igjennom alle rom sammen med eier Du får med konkrete forslag til endringer/farger som du selv utfører før foto og salg. Veiledning kan også gjennomføres online. 

 Pris 2100 kr

Etter veiledningen er det mulig å booke fotostyling. Da tilfører vi ingenting til boligen og er du selv ansvarlig for innkjøp etter veiledning fra oss,

Pris fra 2100 kr.

Fotostyling

Hva kan vi hjelpe deg med?

Tusen takk, vi snakkes snart!

bottom of page