top of page
IMG_4664_edited.jpg

Interiørdesign

Velkommen hjem!

Et hjem kan være både estetisk, funksjonelt og personlig, det kan romme både nytt og gammelt, men mest av alt skal det være plass til deg og flokken din. Med over 20 års erfaring fra interiørbransjen har jeg kunnskap som kan hjelpe deg til å ta gode og varige interiørvalg du vil trives med, enten det er i ny- eller eksisterende bolig.  Jeg kan hjelpe deg med alt fra fargeveiledning, materialvalg og møbleringsplan til skreddersydde løsninger. Du får designet presentert og tilsendt en oversiktlig planskisse, fargepalett og moodboard.

 

Men først må vi bli litt bedre kjent, så send meg en mail og fortell kort om hva du trenger hjelp til så booker vi inn et kom-i-gang møte der vi går igjennom omfanget av prosjektet, tidsperspektiv og budsjett.

Interiørdesignprosessen kan også gjøres over nett - uansett hvor du bor, enten med en fast pris eller timebasert.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Skjermbilde 2023-05-11 kl. 13.36_edited.jpg

Sparretime online

Hvis du allerede har noen tanker og ideer, men trenger hjelp til å samle trådene for å ta riktig avgjørelsene så er dette et godt alternativ som vil raskt videre i prosjektet.

I forkant av møtet sender du meg informasjon om prosjektet, samt bilder og en plantegning (dersom dette finnes).  

Vi leser oss opp på utfordringene før vi sammen tar et opptil 45 min videomøte med sparring på ditt prosjekt. I etterkant av møtet får du tilsendt en kort oppsummering av møtet.

Hvis du ønsker hjemmebesøk  kommer det et tillegg på 1000 kr  (Gjelder Stor-Oslo)

Ett, to eller tre rom

Ønsker du hjelp til å finne nye møbler, interiør og/eller belysning til ett eller flere rom? Vi begynner med et oppstartsmøte hos deg der vi går igjennom prosjektet. For å sikre best mulig gjennomføring av prosjektet sender du meg bilder og en plantegning (dersom dette finnes) i forkant. Vi lager et moodboard med møbler og interiør og over et videomøte går vi igjennom løsningene. Etter møtet får du får tilsendt moodboard i PDF, linker til innkjøp og en plantegning med plassering av møbler og  interiør.

Møtene kan også gjennomføres i mitt studio i Lørenskog, eller online.  Større prosjekter prises etter avtale

Kjøkken og bad

Let’s Work Together

  • Instagram

bottom of page